Konzultáció az „Egészséges munkahelyek – Helyes Gyakorlat Díj” pályázathoz

Az Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökség „Egészséges munkahelyek – Helyes Gyakorlat Díjak” címmel hirdetett pályázatot az „Egészséges munkahelyek – legyen könnyebb a teher” kampány részeként. A cél a munkahelyi vázizom-rendszeri megbetegedések megelőzésére vagy kezelésére megvalósított, igazoltan fenntartható intézkedések elismerése és népszerűsítése.

A pályázati tájékoztató füzet elérése:

A pályázat első fordulójában a magyarországi vállalkozások Magyarországon megvalósult pályázatok értékelése történik, a magyar nyelvű pályázatok beadási határideje szeptember 30.

Az értékelés két kategóriában történik, és a legjobb 100 fő alatti és 100 fő feletti vállalkozás pályaműve kerül az európai döntőbe.

„Egészséges munkahelyek – legyen könnyebb a teher” kampány és ezen belül a „Egészséges munkahelyek – Helyes Gyakorlat Díjak” pályázat a munkavédelmi és a foglalkozás egészségügyi szakemberek számára kiemelkedő lehetőség a munkavédelem népszerűsítésére, és az egyébként is szükséges mozgásszervi megbetegedés megelőző intézkedések megvalósítására.

A Magyar Ergonómiai Társaság – az Európai Ergonómiai Társaságok Szövetségének (FEES) tagjaként – partnerként vesz részt a kampány megvalósításában, a kampány céljainak megvalósításában.

Szakmai segítséget nyújtunk az „Egészséges munkahelyek – Helyes Gyakorlat Díjak” pályázatra alkalmas munkahely-ergonómiai programok, intézkedések megvalósításához.

Az eredményes pályázáshoz ingyenes konzultációt tartunk.

Vendégek:

  • BALOGH Katalin, a MAGYAR NEMZETI FÓKUSZPONT vezetője
  • Dr. Szabó Gyula, a Magyar Ergonómiai Társaság elnöke
  • Dr. Kudász Ferenc, a Magyar Ergonómiai Társaság főtitkára
  • Mischinger Gábor, regisztrált európai ergonómus

Helyszín: bbb.banki.hu/b/sza-34e-th2

Időpont: 2021. február 9. 15 óra.

Regisztráció a Magyar Ergonómiai Táraság rendezvényére

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük